Alışveriş SepetimSepetiniz Boş

Duyurular

"DONDURULMUŞ EKMEK PAZARINA GENEL BAKIŞ"
 AB ülkelerinde dondurulmuş ekmek uygulamaları ve ekmek sektörüne genel bir bakış;...  Devamı
"EKMEKTE TUZ ORANI"
2012 yılından itibaren ekmekteki tuz oranı azaltılırken, kepek miktarı artırıldı. Toplumda giderek yaygınlaşan obezitenin (şişmanlık) yanı sıra yüksek tansiyonu da...  Devamı
"UN FABRİKALARINDA ENZİM KULLANIMINA FARKLI BİR BAKIŞ"
...  Devamı
"UN BİLEŞENLERİ"
UN BİLEŞENLERİ ...  Devamı

E-Bülten

İsim Email

Sitemizin yeniliklerinden haberdar olmak için bültenimize üye olabilirsiniz.

İstatistikler

  • Ziyaretçi Bugün116
  • Ziyaretçi Genel547.179
  • Bugün Gösterim126
  • Toplam Gösterim1.017.388
  • Online Sayısı30

ana sayfa » Hakkımızda

Hakkımızda

ferun un teknolojileri; unun, unlu mamüllerin ve ekmekçiliğin geliştirilmesi maksadıyla 2004 yılında kurulmuştur.

 Misyon: Sektörümüzde; yüksek konsantrasyonlu, ekonomik, organik kökenli hammaddelerden oluşmuş, sosyal duyarlılıkları gözeten, sağlıklı ürün geliştiricileri üretmek.

 Vizyon:  Tüm bilgi ve tecrübelerimizle; tüketicilerin gıda düzenleyici ve geliştirici ürünler hakkındaki yanlış bilgilerini ortadan kaldırmak, gıda sektörünün gelişmiş ülke stadartlarında ürünler üretmesine yardımcı olmak ve gıda kalitesini yükseltmek.

 

 

2004 yılından beri geliştirdiğimiz ürünler ve rakiplerimizin taklit ettikleri özelliklerimiz.

1. İlk Soya ürünü içermeyen ürünler

2. İlk DATEM içermeyen ürünler

3. İlk konsantre enzim karışımları

4. İlk ölçekli enzim karışımları

5. İlk poğaça ve diğer unlu mamüller geliştiricileri

6. İlk kovada ve raf ömrü uzun ürünler

7. İlk ürün lezzetini bozmadan geliştiren ürünler

8. İlk ekmek katkısı yerine enzim karışımları üretmek

9. İlk maya besini özelliği olan ve unun su kaldırma kapasitesini artıran ürünler

10. İlk rop hastalığı önleyici, ilk küf önleyiciler.

 

Bu ürünlerimizin yerli ve yabancı firmalar tarafından taklit edilmesini gururla izliyoruz.

Ancak logo ve firma renklerimizin taklitini de kınıyoruz.

 

Yeni çalışmalarımız

1. Donuk hamur teknoloji

2. Jet yoğurucular

3. Mayasız gazlandırılan prosesler

4. Ekşi maya kültürleri

5. Ekmek katkı maddesinden enzim karışımlarına yönlendirdiğimiz sektörde yeni bir dönem açacak ekstraklar üzerine çalışmalarımız devam ediyor.

6. Spesifik enzim üretimi (antioverdoz...)

 

 

Bu Sayfayı Arkadaşınıza Önerin
Lütfen Resimdeki kodu yazınız